Αρχική σελίδα | Πολιτική επιστροφών

Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής των προϊόντων που έχω ήδη παραλάβει;

Τα προϊόντα σας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κλπ.) κατασκευάζονται ειδικά για εσάς βάσει των δικών σας επιλογών και φροντίζουμε κάθε φορά η ποιότητά τους να σας ικανοποιήσει απόλυτα. Συνεπώς για τα προϊόντα σας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

Σε περίπτωση που το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και στη συνέχεια να μας αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων, είτε στο fax 210 6201615 είτε στο mail info@happyhappy.gr, προκειμένου να δρομολογήσουμε την επιστροφή του.

Σας ενημερώνουμε ότι στην πιο πάνω περίπτωση θα επιβαρυνθείτε το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων. Η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Ποια είναι η πολιτική σχετικά με τα ελαττωματικά προϊόντα;

Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο 210 6201615 είτε μέσω email στο info@happyhappy.gr το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς δική σας επιβάρυνση εξόδων μεταφοράς. Μετά τις 4 εργάσιμες ημέρες τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Η εταιρία μας. δεν είναι υπεύθυνη σε περιπτώσεις απώλειας δεμάτων ή καταστροφής προϊόντων που προκλήθηκαν με υπαιτιότητα της εταιρίας μεταφορών.

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνση εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης της προκαταβολής σας επικοινωνώντας είτε τηλεφωνικώς στο τηλ: 210 6201615 είτε στο email: info@happyhappy.gr και εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή.

Μπορώ να κάνω συμπληρωματική παραγγελία;

Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία η οποία όμως θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας αναφορικά με τις ελάχιστες ποσότητες ανά κατηγορία.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ: 11.00-19.00 (κατόπιν ραντεβού)

Τηλ. : 210-6201615

Email: info@happyhappy.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ