Αρχική σελίδα | Τρόποι αποστολής

Αποστολή προϊόντων

Ποιοί είναι οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων;

Οι τρόποι παράδοσης των προϊόντων είναι:

  • Παραλαβή από το κατάστημα
  • Αποστολή με courier Γενική Ταχυδρομική. Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελία σας σε εμάς λαμβάνετε με e-mail εντός 2 εργάσιμων ημερών το ακριβές ποσό εξόδων αποστολής. Το κόστος μεταφορικών για την περιοχή της Αττικής για μικρά πακέτα βάρους έως 2 κιλών είναι 4,00 ευρώ και για όλη την επαρχία 6,00 ευρώ.

Για την μεταφορά μεγαλύτερων δεμάτων (παραγγελίες μπομπονιέρες, κουτιά βάπτισης, λαμπάδες κλπ) το κόστος διαμορφώνεται βάσει βάρους και όγκου και ο τρόπος αποστολής τους γίνεται κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσω ΕΛΤΑ και το κόστος συνήθως κυμαίνεται στα 10,00 ευρώ για αποστολή μικρών πακέτων. Ανά παραγγελία υπολογίζεται το κόστος των μεταφορικών και πάλι αποστολή τους γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτης.

Αναφορικά με τις αποστολές στο εξωτερικό, παρακαλούμε οι πελάτες του εξωτερικού παρακαλούμε να επικοινωνούν μαζί μας για τα μεταφορικά κόστη. Κατά κύριο λόγο τα μικρά πακέτα αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ και τα μεγάλα με την TNT οδικώς, εκτός και αν κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη συμφωνηθεί κάτι άλλο.

Θα λάβω επιβεβαίωση για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Αμέσως μόλις φύγει η παραγγελία σας από εμάς, θα λάβετε e-mail στα στοιχεία που μας έχετε δώσει που θα σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να την αναζητήσετε στο site της Γενικής Ταχυδρομικής www.taxydromiki.gr ή σε άλλες εταιρίες ταχυμεταφορών.

Ποιός είναι ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας μου;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier και παραλαμβάνονται σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες (για παραδόσεις εντός Ελλάδος) από την ημερομηνία αποστολής των προϊόντων. Για αποστολές εκτός Ελλάδος ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες. Σημειώστε ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες καθώς επίσης και ότι υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής σας σε περίπτωση απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑΣ: 11.00-19.00 (κατόπιν ραντεβού)

Τηλ. : 210-6201615

Email: info@happyhappy.gr

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ

Θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ